Oques Grasses y La Fúmiga hacen sold out en Valencia | Galería

/ abril 5, 2022/ Destacados, Galería

(CAT) Per fi una plaça de toros s’utilitza per a una activitat que realment val la pena. Oques Grasses i La Fúmiga es van reunir en la plaça dels bous de València per a oferir-nos dos concerts espectaculars.

Tots dos grups van presentar els seus últims discos, «Fotosíntesi» de La Fúmiga i «A tope amb la vida» de Oques Grasses, en concerts que van durar hora i mitja cadascun. Una noia en primera fila va estar plorant gairebé tot el concert de Oques Grasses, em va dir que a ella li havien canviat la vida. I és difícil que un concert del grup català no t’afecti. La seva posada en escena, la força que tenen en l’escenari, el bon rotllo, la complicitat entre tots ells… I el polivalents que són tots els membres, que no s’encasellen en un únic rol, són elements que ens fan gaudir encara més cada concert seu.

A continuació et deixem la galeria completa d’una nit única a València, en la qual no van poder faltar els castellers.

—————————————————————————————————————————————————————————————

(ESP) Por fin una plaza de toros se utiliza para una actividad que realmente merece la pena. Oques Grasses y La Fúmiga se reunieron en la plaza de toros de Valencia para ofrecernos dos conciertos espectaculares.

Ambos grupos presentaron sus últimos discos, «Fotosíntesi» de La Fúmiga y «A tope amb la vida» de Oques Grasses, en conciertos que duraron hora y media cada uno. Una chica en primera fila estuvo llorando casi todo el concierto de Oques Grasses, me dijo que a ella le habían cambiado la vida. Y es difícil que un concierto del grupo catalán no te afecte. Su puesta en escena, la fuerza que tienen en el escenario, el buen rollo, la complicidad entre todos ellos… Y lo polivalentes que son todos los miembros, que no se encasillan en un único rol, son elementos que nos hacen disfrutar aún más cada concierto suyo.

A continuación te dejamos la galería completa de una noche única en Valencia, en la que no pudieron faltar los castellers.

Compartir esta entrada